Disclaimer

Disclaimer

Bij Circle22 Nederland doen we ons uiterste best om de informatie op onze website zorgvuldig samen te stellen. Helaas kunnen we echter niet garanderen dat deze altijd helemaal juist en compleet is. We willen je erop wijzen dat de verstrekte informatie op elk moment zonder verdere aankondiging kan worden gewijzigd.

Circle22 aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele onderbrekingen in het functioneren van deze website. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat berekeningen die zijn gebaseerd op door hen verstrekte gegevens geen juridische rechten opleveren.

Hoewel Circle22 er alles aan doet om misbruik te voorkomen, kan Circle22 niet verantwoordelijk worden gehouden voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via het internet worden verzonden.

De vermelding van websites die niet door Circle22 worden onderhouden, is puur bedoeld als informatief voor onze bezoekers. Hoewel Circle22 zeer zorgvuldig is bij het verwijzen naar deze websites, kunnen wij niet garanderen dat de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en functionaliteit ervan aan onze hoge standaarden voldoen. Wij wijzen elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze externe websites die niet door Circle22 worden onderhouden af.

Wij, als respectievelijke rechthebbenden, behouden alle rechten met betrekking tot de informatie die op deze site wordt gepresenteerd. Hierbij inbegrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo’s, handelsmerken en grafisch materiaal.

Op deze site is het niet toegestaan voor de gebruiker om informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder onze uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming.

Door het bekijken van deze website en het gebruiken van de informatie die daarop wordt aangeboden, stemt u in met de voorwaarden en beperkingen die hierboven zijn beschreven.

Vriendelijke groet,

Circle22

error: Content is protected !!