Google Ads Display

Het Google Ads Display Netwerk is een perfecte toevoeging aan jouw full-funnel advertising strategie. Hiermee bereik je niet alleen een nieuwe doelgroep, maar kan je ook jouw websitebezoekers opnieuw activeren met aantrekkelijke banners.

Vertrouw het beheer van jouw Google Ads Display netwerk toe aan Circle22

Ben je klaar om je doelgroep opnieuw te bereiken via het Google Ads Display Netwerk?

Wij kijken er naar uit om met jou in contact te komen en jou te helpen om het Google Ads Display netwerk te integreren in jouw online marketing strategie. Neem de eerste stap richting meer online succes en vul hieronder jouw gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Vertrouw het beheer van jouw Google Ads Display netwerk toe aan Circle22

Ben je klaar om je doelgroep opnieuw te bereiken via het Google Ads Display Netwerk?

Wij kijken er naar uit om met jou in contact te komen en jou te helpen om het Google Ads Display netwerk te integreren in jouw online marketing strategie. Neem de eerste stap richting meer online succes en vul hieronder jouw gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Vergroot je online aanwezigheid met het Google Display Netwerk

Als je advertenties plaatst in het Display Netwerk, bereik je een grote groep (potentiële) klanten met uiteenlopende interesses. Je kunt zelf bepalen op welke websites of pagina’s jouw advertenties worden getoond en de aandacht van gebruikers trekken met indrukwekkende advertentie-indelingen in beeld, video en tekst.

Naast het aanspreken van een nieuw publiek, biedt het Google Display Netwerk ook de mogelijkheid van remarketing. Met remarketing richt je je op de bezoekers van je website die nog geen contact hebben opgenomen via een leadformulier of nog geen aankoop hebben gedaan. Je probeert hen opnieuw te betrekken door middel van aantrekkelijke banners, zodat ze jouw aanbod of product opnieuw overwegen.

Waarom zou je adverteren met het Google Display Netwerk?

Zoekmachineoptimalisatie
Social campagnes Circle22

Ontdek het Display Netwerk van Google: wat is het precies?

Het Google Display Netwerk omvat talloze (Google-)websites en nieuwspagina’s, zoals Gmail en YouTube. Dit netwerk bereikt maar liefst 90% van de internetgebruikers wereldwijd en bevat meer dan 2 miljoen sites van uitgevers. Enkele bekende Nederlandse websites in het Display Netwerk zijn bijvoorbeeld Buienradar.nl en Nu.nl.

Wanneer je een boeiende Google Ads advertentie tegenkomt op je geliefde nieuwssite of in je Gmail-account en je je afvraagt waar deze vandaan komt, dan is dat het prachtige Google Display Netwerk.

Ontdek de werking van het Google Display Netwerk: hoe gaat dat precies?

Samen met jou bepalen we doelen die jouw campagnes naar nieuwe hoogten brengen. Denk aan het vergroten van je naamsbekendheid, het opnieuw betrekken van gebruikers via remarketing en het genereren van meer omzet of leads. Zodra de doelen zijn vastgesteld, selecteren we het platform waarop we de advertenties willen presenteren.

Dit kan op verschillende platforms, zoals Gmail, Nu.nl, Telegraaf.nl, YouTube en andere displaypartners van Google. Zodra we weten op welk platform we ons bevinden, gaan we aan de slag met de boodschappen die we aan de doelgroep willen tonen. Dit kunnen dynamische of statische banners zijn, evenals verschillende videoformats. Het doel is om de doelgroep te motiveren om op de boodschap te klikken en jouw website te bezoeken.

SEO

Circle22 heeft dé oplossing voor jou!

Het kan een uitdagend en tijdrovend project zijn om uit de ontelbare websites die er zijn, precies die sites te selecteren die jouw doelgroep aanspreken en vervolgens een effectieve advertentie te presenteren. Gelukkig kan Circle22 dit complete proces voor jou realiseren, uitvoeren en beheren.

Circle22 creëert op maat gemaakte Display Netwerk campagnes die perfect aansluiten bij jouw wensen. Dankzij de geavanceerde targetingmogelijkheden van Google kunnen onze gecertificeerde professionals jouw boodschap op verschillende manieren op het juiste moment en op de juiste plek laten zien aan (potentiële) klanten.

Wil je meer weten over het Display Netwerk? Neem dan meteen contact met ons op!

Ontdek hier onze nieuwste updates

Wil je meer leren over het Google Ads Display Netwerk?
Ons team staat klaar om je te helpen!

Laat ons weten welke doelen jij wilt behalen en we gaan samen op weg naar online succes. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Ontdek andere interessante diensten voor jou:

error: Content is protected !!

Maak vrijblijvend kennis

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.