Google Mijn Bedrijf

Met een Google Mijn Bedrijf-vermelding vergroot je jouw zichtbaarheid in de lokale zoekresultaten van Google. Door GMB-optimalisatie kunnen klanten gemakkelijk jouw openingstijden vinden, contact met je opnemen, reviews lezen en naar jouw bedrijf navigeren.

De voordelen van het beheren van je GMB door Circle22

Ontdek hoe wij jouw website beter vindbaar kunnen maken in de lokale Google zoekresultaten!

Wij staan klaar om met jou in contact te komen en je te helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van je website in de lokale zoekresultaten van Google. Neem de eerste stap richting online succes en vul hieronder je gegevens in, zodat je in contact kunt komen met een online marketing strateeg.

De voordelen van het beheren van je GMB door Circle22

Ontdek hoe wij jouw website beter vindbaar kunnen maken in de lokale Google zoekresultaten!

Wij staan klaar om met jou in contact te komen en je te helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van je website in de lokale zoekresultaten van Google. Neem de eerste stap richting online succes en vul hieronder je gegevens in, zodat je in contact kunt komen met een online marketing strateeg.

Optimaliseer je online zichtbaarheid met behulp van Google Mijn Bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf wordt de vindbaarheid van jouw bedrijf op Google Zoeken en Maps verbeterd. Als je kiest voor Circle22, haal je gespecialiseerde kennis in huis om de vindbaarheid in jouw eigen regio te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsvermelding altijd up-to-date is en dat de zichtbaarheid van jouw bedrijf op Google wordt vergroot. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken, want wij regelen dit allemaal én nog veel meer voor je.

Optimaliseer uw online zichtbaarheid in de zoekresultaten van Google

Met behulp van Google Mijn Bedrijf-optimalisatie vergroot je jouw zichtbaarheid in de lokale zoekresultaten van Google. Dit is te herkennen aan het verschijnen van een Google Maps-kaartje met daarbij 3 vermeldingen van jouw bedrijf op Google Mijn Bedrijf.

In de meeste gevallen worden deze zoekresultaten direct onder de advertenties (Google Ads) getoond en boven de organische zoekresultaten. Dit is een cruciale locatie waar veel conversies plaatsvinden.

Dankzij optimalisatie van Google Mijn Bedrijf:

Google_mijn_bedrijf
SEO

Meer dan alleen een visitekaartje in Google: ontdek wat er mogelijk is!

Wanneer een potentiële klant jouw bedrijf opzoekt in Google, is jouw Google Mijn Bedrijf-vermelding het eerste wat hij ziet. Maar het is zoveel meer dan alleen een visitekaartje.

Je vermelding transformeert ook steeds meer in een soort ‘website’ binnen Google, waar (potentiële) klanten allerlei informatie kunnen vinden, zoals je NAW-gegevens, reviews, mogelijkheid tot het stellen van vragen en het bekijken van je diensten.

Dankzij optimalisatie van Google Mijn Bedrijf:

Optimalisatie van je Google Mijn Bedrijf: belangrijke taken en acties

Google Mijn Bedrijf-pakketten

Circle22 is een uniek online marketing bureau dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf. Ontdek nu de Circle22 Google Mijn Bedrijf-pakketten en verbeter direct jouw online vindbaarheid. Vraag vandaag nog een gratis voorstel aan en laat je inspireren.

Google Mijn Bedrijf (Basis)

Google Mijn Bedrijf (Premium)

Google Mijn Bedrijf (Premium Pro)

Effectief beheer van bedrijfsvermeldingen op externe websites

Het vermelden van je bedrijf op externe websites, zoals Telefoonboek.nl en Facebook.nl, draagt bij aan een uitstekende vindbaarheid in Google. Vanaf het Premium Pro-pakket gaan we graag voor je aan de slag met deze externe bedrijfsvermeldingen. We zoeken naar bestaande vermeldingen, optimaliseren ze indien nodig en creëren nieuwe vermeldingen op websites die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Een veelzijdige mix van algemene, branche- en lokale vermeldingen voor jouw succes

Naast het vermelden van je bedrijf op algemene websites, zorgen we er ook voor dat je branche-gerelateerde en lokale bedrijfsvermeldingen worden aangemaakt en geoptimaliseerd. Op deze manier vergroten we de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing

Google reviews

Reviews worden steeds crucialer voor bedrijven die streven naar een goede vindbaarheid: hoe sterker jouw online reputatie is, des te groter is de kans dat Google jouw bedrijf in de zoekresultaten laat zien in plaats van je concurrenten. Bij ons kun je terecht om je online reputatie te verbeteren.

Google posts

Met Google Posts kan jouw bedrijf direct berichten plaatsen in Google. Dit is een geweldige manier om acties, aanbiedingen, evenementen, nieuwe producten en andere aankondigingen direct onder de aandacht te brengen bij zowel huidige als potentiële klanten.

Google Q&A

Dankzij de functie Vragen en Antwoorden van Google (Google Q&A) kunnen klanten, zowel huidige als potentiële, direct vragen stellen en beantwoorden via jouw bedrijfsvermelding op Google. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het monitoren van deze vragen en het beantwoorden ervan op je Google Mijn Bedrijf-vermelding.

10 jaar ervaring
Zoekmachine

Algemene vermeldingen

Op websites zoals Facebook.nl en Telefoonboek.nl kunnen bedrijven zich aanmelden voor vermeldingen, ongeacht hun branche. Het is een handige manier om je bedrijf online zichtbaar te maken!

Branche-vermeldingen

Zorg ervoor dat jouw bedrijf genoemd wordt op websites die relevant zijn voor de branche(s) waarin je actief bent. Denk hierbij aan bekende platforms zoals Independer.nl en Zorgkiezer.nl.

Lokale vermeldingen

Plaats jouw bedrijfsvermeldingen op websites die specifiek gericht zijn op jouw vestigingsplaats(en). Enkele voorbeelden van dit soort websites zijn Iamsterdam.nl en Socialekaartdenhaag.nl.

Ontdek de kracht van Google Mijn Bedrijf!
Laat ons jou bijstaan.

Laat ons weten welke doelen jij wilt behalen en we gaan samen op weg naar online succes. We zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.