info@circle22.nl
085 060 7622

Linkbuilding

Linkbuilding is essentieel voor het verbeteren van de zichtbaarheid van je website in de organische zoekresultaten. Onze deskundige specialisten zijn bekwaam in het creëren van een sterk linkprofiel voor jouw website. Zij plaatsen relevante backlinks, zowel binnen als buiten ons eigen netwerk, waardoor zoekmachines zoals Google jouw website hoger waarderen.

Waarom zou je je linkprofiel laten optimaliseren door Circle22?

Ontdek hoe wij je domeinautoriteit kunnen versterken!

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij de domeinautoriteit van jouw website kunnen versterken. Maak de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een deskundige online marketing strateeg.

Waarom zou je je linkprofiel laten optimaliseren door Circle22?

Ontdek hoe wij je domeinautoriteit kunnen versterken!

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij de domeinautoriteit van jouw website kunnen versterken. Maak de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een deskundige online marketing strateeg.

Een krachtig linkprofiel dat indruk maakt

Linkbuilding is onmisbaar in elke online marketingstrategie. Om een hoge positie in Google te bereiken, is het belangrijk om waardevolle, betrouwbare en relevante links naar jouw website te verkrijgen.

Eenvoudig uitgelegd: linkbuilding

Als je meer leest over linkbuilding, zul je merken dat er veel technische termen en jargon gebruikt worden. Bij Circle22 streven we ernaar om online marketing begrijpelijk te maken en leggen we alles duidelijk uit aan onze klanten.

Toch zijn er enkele principes die je moet kennen om de essentie van linkbuilding te begrijpen. Google streeft bijvoorbeeld naar een natuurlijk en schoon linkprofiel. Het ideale linkprofiel van een website bestaat idealiter alleen uit kwalitatieve en relevante links.

Linkbuilding
Social media advertising

Wat is de werking van linkbuilding?

Linkbuilding is een strategie die zijn oorsprong vindt in een van de eerste aspecten van het Google-algoritme, dat al in 1998 werd ontwikkeld door de oprichters van Google, Larry Page en Sergey Brin. Dit aspect staat bekend als PageRank.

PageRank was een methode om webpagina’s te rangschikken op basis van hun relevantie. Dit principe is gebaseerd op een bekende aanpak in de wetenschappelijke literatuur.

Wij plaatsen alleen relevante links voor jouw website!

Wetenschappelijke artikelen van hoge kwaliteit worden regelmatig aangehaald en besproken in blogs en andere publicaties over hetzelfde onderwerp. Wanneer een artikel vaak genoemd wordt in relevante stukken op andere websites, neemt de waarde ervan toe. Volgens dit principe zal een webpagina een hogere PageRank krijgen zodra er relevante links naar worden geplaatst op andere websites.

SEA door Cirlce22

De kracht van linkbuilding in het huidige tijdperk

In iets meer dan 20 jaar hebben het Google-algoritme en de werking van PageRank een enorme evolutie doorgemaakt. Wat begon als een eenvoudige mathematische formule, is nu uitgegroeid tot een uiterst complex algoritme dat rekening houdt met talloze factoren om de waarde van domeinen en webpagina’s te beoordelen.

Waarom is linkbuilding van cruciaal belang?

Het verbeteren van websites voor zoekmachines kan ruwweg worden onderverdeeld in drie gebieden: 1) content, 2) linkbuilding en 3) techniek. Deze drie aspecten bepalen samen hoe zoekmachines een website beoordelen. De inhoud en techniek van een website worden onpage rankingfactoren genoemd, omdat deze aspecten rechtstreeks op de website zelf worden beoordeeld.

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO), omdat het een offpage rankingfactor is. Deze factor wordt bepaald op basis van de links die naar een website verwijzen vanaf externe websites. Het belang van linkbuilding kan dus niet worden onderschat, aangezien het een van de drie belangrijkste elementen is voor het optimaliseren van een website.

Strategieën

Op maat gemaakt

Een succesvolle linkbuildingstrategie vraagt om maatwerk, zodat er op basis van jouw unieke bedrijfssituatie concurrentievoordeel kan worden behaald. Dit voordeel kan vervolgens worden benut om op het gebied van linkbuilding een onderscheidende positie te creëren ten opzichte van je concurrenten.

Mogelijkheden

Wil je ontdekken welke voordelen linkbuilding kan bieden voor jouw website, of wil je simpelweg met ons praten over de meest effectieve linkbuildingstrategie voor jouw website? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze deskundige linkbuilding-experts. Zij staan klaar om je meer te vertellen over de vele mogelijkheden.

Een natuurlijk en vlekkeloos linkprofiel

Een betrouwbare website met waardevolle inhoud ontvangt automatisch links van andere websites, volgens de richtlijnen van Google. Hoewel dit zeker waar is, blijkt uit onze ervaring helaas dat dit niet altijd geldt voor elke website in elke branche. Vooral websites van mkb-bedrijven zullen hard moeten werken om links te verdienen. Dit vergt niet alleen veel tijd en energie, maar ook de nodige kennis en tools. Daarom maken tal van bedrijven de verstandige keuze om hun linkbuilding toe te vertrouwen aan de deskundige professionals van Circle22.

Ontdek hier onze nieuwste updates

Wij maken gebruik van verschillende softwaretools

Bij Circle22 zetten onze linkbuildingexperts zich in om een natuurlijk en schoon linkprofiel op te bouwen. Dit houdt in dat onze links voldoen aan het E.A.T.-principe dat Google heeft geïntroduceerd. E.A.T. staat voor Expertise (Kennis), Authoritativeness (Autoriteit) en Trustworthiness (Betrouwbaarheid). We streven ernaar om deze belangrijke aspecten te integreren in ons linkbuildingproces.

Naast onze eigen kennis en ervaring maken Linkbuilding Specialisten gebruik van diverse softwaretools en statistieken om te beoordelen of websites aan deze vereisten voldoen. Voordat een linkvermelding wordt geplaatst, let een Linkbuilding Specialist onder andere op de volgende elementen:

Online marketing bureau
Zoekmachine

Bij linkbuilding richten we onze aandacht op:

Wil je meer informatie over linkbuilding?
Wij staan klaar om je te helpen.

Laat ons weten welke doelen jij wilt behalen en we gaan samen op weg naar online succes. We zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Ontdek andere interessante diensten voor jou:

error: Content is protected !!

Maak vrijblijvend kennis

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.