Maatwerk webshop

Maatwerk webshop

Wil je je producten nog beter laten opvallen bij je doelgroep? Kies dan voor een op maat gemaakte webshop die perfect past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Of je nu lokaal of internationaal actief bent, bij Circle22 creëren we een webshop die naadloos aansluit op jouw onderneming. Met een op maat gemaakte webshop versterk je je volledige marketingstrategie van begin tot eind.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen met een maatwerk webshop!

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij een maatwerk webshop kunnen maken. Maak de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een deskundige online marketing strateeg.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen met een maatwerk webshop!​

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij een maatwerk webshop kunnen maken. Maak de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een deskundige online marketing strateeg.

Een converterend webshop, speciaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf

Wil je je webshop een frisse look geven of wil je ook online producten gaan verkopen? Bij Circle22 ontwerpen en ontwikkelen we dagelijks nieuwe, klantvriendelijke en succesvolle webshops voor ondernemers. Tijdens het bouwproces van jouw webshop staan jouw wensen als ondernemer altijd centraal. We zorgen ervoor dat de gewenste huisstijl wordt geïmplementeerd en dat de website wordt ondersteund door een gebruiksvriendelijk CMS. Dankzij onze jarenlange expertise, weten we niet alleen hoe we een op maat gemaakte webshop kunnen creëren, maar ook welke essentiële elementen nodig zijn om de webshop succesvol te beheren.

Een gebruiksvriendelijke webshop: een must-have voor jouw bedrijf!

Een gebruiks-vriendelijke webshop: een must-have voor jouw bedrijf!

De webshops van Circle22 zijn vooral bekend om:

Website laten maken
Circle22 website op maat

Een webshop voor elk scherm: de perfecte weergave!

Het is essentieel dat jouw webshop te allen tijde toegankelijk is voor bezoekers, ongeacht welk apparaat zij gebruiken. Of ze nu jouw webshop op een tablet of smartphone bezoeken, het is belangrijk dat ze een probleemloze en aangename ervaring hebben.

Met de responsieve webshops van Circle22 wordt jouw webshop altijd op een perfecte manier weergegeven, ongeacht welk apparaat de bezoeker gebruikt. De bezoeker kan moeiteloos door jouw website scrollen, producten bestellen of contact met je opnemen. Ben je nieuwsgierig naar wat een nieuwe webshop voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze online marketing consultants staan klaar om geheel vrijblijvend bij je langs te komen en samen de mogelijkheden te bespreken.

Een CMS dat je moeiteloos kunt bedienen!

Een CMS, oftewel Content Management Systeem, stelt je in staat om gemakkelijk teksten aan te passen en producten toe te voegen aan je website. Veel mensen vragen zich af of je technische kennis nodig hebt om dit zelf te kunnen doen.

Met een snelle CMS cursus word je als ondernemer zelfstandig in het toevoegen van producten en teksten op je website. Het CMS is gebruiksvriendelijk en speciaal ontworpen om jouw webshop gemakkelijk te beheren. Maar maak je geen zorgen, als je wat extra hulp nodig hebt, staat Circle22 voor je klaar om op een passende manier ondersteuning te bieden. Onze supportafdeling is vijf dagen per week beschikbaar om jou te helpen met al je webshop gerelateerde vraagstukken.

Wordpress website door Circle22

Een unieke webshop op maat: ons creatieve proces

Welk CMS is het meest geschikt voor jouw website?

WordPress/ Woocommerce (Webshop)

SEO
Zoekmachine

Shopify (Webshop)

Op zoek naar een maatwerk webshop?
Laat ons je helpen!

Laat ons weten wat jouw doelen zijn en samen gaan we op weg naar online succes. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

error: Content is protected !!

Maak vrijblijvend kennis

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.