Maatwerk website

Maatwerk website

Met een snelle en gebruiksvriendelijke website leg je een stevig fundament voor een krachtige online marketing strategie. Door te kiezen voor een conversiegerichte website, kun je je omzet maximaliseren en tegelijkertijd zorgen voor een look en feel die perfect bij jouw bedrijf past. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van diverse soorten websites in verschillende Content Management Systemen (CMS’en), die geschikt zijn voor allerlei branches.

Laat een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte website creëren die perfect aansluit bij jouw bedrijf

Een prachtige website creëren als een representatieve visitekaartje voor jouw bedrijf is al lang niet meer genoeg. Jouw nieuwe website moet tastbare resultaten opleveren. Bestellingen, afspraken, leads. We streven naar een website die niet alleen vindbaar is en gebruiksvriendelijk, maar ook gericht op conversie.

Een nieuwe maatwerk website: innovatie in actie!

Onze getalenteerde Designers en Front-end en Back-end Developers bundelen hun krachten om samen met jou de perfecte maatwerk website te creëren. Wij geloven in maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we jouw ideeën hebben besproken en uitgewisseld. Op deze manier garanderen wij dat de website volledig aansluit bij jou, jouw bedrijf en jouw doelstellingen.

Een buitengewone beoordeling van 9,7: ontdek waarom wij boven de rest uitstijgen!

Met een verbluffende klantbeoordeling van maar liefst een 9,7 kun je er absoluut op vertrouwen dat het eindresultaat van je sprankelende nieuwe website al jouw stoutste verwachtingen zal overtreffen. Niet alleen zal het er visueel prachtig uitzien, maar het zal ook zorgen voor een indrukwekkende conversie.

Simpelweg je eigen website onderhouden

Er is niets zo bevredigend als het gemakkelijk zelf aanpassen van je website. Voeg moeiteloos nieuwe producten toe, wijzig openingstijden of breid je diensten uit. Wij creëren een nieuwe website in een uiterst gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Uiteraard zullen we je ook vertrouwd maken met dit CMS, zodat je snel en zelfstandig aan de slag kunt gaan.

Zoekmachinevriendelijk

Een prachtige website is pas echt waardevol als je ook daadwerkelijk gevonden wordt. Het is daarom van groot belang om ervoor te zorgen dat jouw website snel en gemakkelijk vindbaar is in zoekmachines. Gelukkig beschikt ons CMS over alle benodigde functies om je website optimaal te optimaliseren voor zoekmachines.

Ultieme gebruiksvriendelijkheid op alle schermen

Tegenwoordig is het grootste deel van het verkeer op websites afkomstig van mobiele apparaten. Het is vanzelfsprekend dat we jouw nieuwe website volledig responsive maken. Op die manier kunnen we jouw visitekaartje op elk scherm perfect presenteren.

Snel, persoonlijk en betrouwbaar: onze ondersteuning staat altijd voor je klaar!

We werken met een ongelooflijk gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waardoor je moeiteloos zelf wijzigingen kunt aanbrengen op je website. Mocht je echter ergens tegenaan lopen of heb je behoefte aan een kleine technische aanpassing, dan staan onze supportexperts altijd voor je klaar. We helpen je graag verder!

Een maatwerk website op maat die tastbare resultaten oplevert

Een aantrekkelijke, strak ontworpen website en een uitstekende vindbaarheid in zoekmachines zijn slechts het begin van onze focus. Als online marketing bureau beschikken we over diepgaande kennis van CTA’s, CTR’s, ROI en customer journeys. We analyseren de denkbeeldige route die bezoekers online volgen en leiden hen op de juiste momenten naar de juiste acties, zodat jouw bedrijfsdoelstellingen worden behaald. Maar we beloven dit niet alleen, we maken het ook waar.

Veiligheid en privacy

Een veilige website is van groot belang, zowel voor jou als voor je bezoekers. Bij ons kun je rekenen op ondersteuning bij de verplichte cookiemelding, certificaten, controles en updates. Op die manier voldoe je altijd aan de geldende regels en eisen van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Zo kun jij met een gerust hart jouw online activiteiten ontplooien, wetende dat de privacy van jouw gebruikers gewaarborgd is.

Een maatwerk website: ons unieke werkproces

Een nieuwe website laten maken vergt tijd en aandacht. We nemen je graag mee in ons stapsgewijze werkproces om dit voor jou zo transparant en efficiënt mogelijk te maken.

1. Budgettering

Voordat we enthousiast beginnen aan de ontwikkeling van jouw splinternieuwe website, willen we je graag een tijdsindicatie geven. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de verwachte tijd die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en voltooien van jouw prachtige website.

2. Brainstormsessie

Om jou beter te leren kennen en een dieper inzicht te krijgen in jouw wensen, verwachtingen en doelstellingen, stellen we een inspirerende brainstormsessie voor. Deze sessie kan telefonisch plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken.

3. Het allereerste design

De getalenteerde designer creëert een eerste ontwerp op basis van jouw ideeën en input. Tijdens een boeiende online presentatie krijg je de kans om het uiterlijk, de uitstraling, de voorpagina en een landingspagina te bewonderen en te beoordelen.

4. Terugkoppelmoment

Wij staan altijd klaar om aanpassingen te maken die je graag wilt. Maak je geen zorgen, onze designer zal je persoonlijk bellen om het design en de gemaakte keuzes uit te leggen. Mocht je nog feedback hebben, dan zullen we die zeker meenemen en de aanpassingen aan je laten zien.

5. Het bouwen van jouw website

Het is tijd voor de front-end developer om aan de slag te gaan! We gaan van start met het bouwen en creëren van een ontwikkelomgeving. Met speciale inloggegevens kun je gemakkelijk de voortgang van de website bekijken.

6. Website vullen met content

Na het afronden van de bouwfase is het nu tijd om de website te vullen. We gaan aan de slag met het plaatsen van de content, afbeeldingen en video’s.

7. Verfijnen

De livegang is in zicht! Samen met jou perfectioneren we elk detail. We nemen ook intern nogmaals de hele website door. We testen of alles perfect functioneert en er prachtig uitziet.

8. Het is nu tijd om live te gaan!

Na een spannend proces van ontwerpen, bouwen en vullen is het moment eindelijk daar: de lancering! Zodra we jouw goedkeuring via e-mail ontvangen, zetten we de website live en voeren we de laatste tests uit om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt. Vanaf dit punt gaan ook de kosten voor hosting en support van start.

Welk CMS is het meest geschikt voor jouw website?

Een goed CMS is onmisbaar voor jouw website! Met een CMS kun je namelijk zelf eenvoudig aanpassingen maken aan je website. Maar welk CMS past het beste bij jouw bedrijf? Geen zorgen, als jouw online marketing partner laten wij je niet in de steek. Wij geven je advies en nemen samen met jou een weloverwogen beslissing over welk CMS het beste bij jouw behoeften past. We laten je graag alvast zien welke mogelijkheden er zijn.

WordPress
(Website)

Woocommerce (Webshop)

Shopify
(Webshop)

Wat kost een maatwerk website?

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel, vooral als het gaat om kosten. Omdat we elke website op maat maken, hanteren we geen vaste pakketprijzen. Je betaalt enkel voor de functionaliteiten die je daadwerkelijk nodig hebt voor je website. We stellen graag geheel kosteloos en vrijblijvend een websitevoorstel voor je op, zodat de totale kosten direct helder zijn.

Een nieuwe website: ons unieke werkproces

Natuurlijk hechten we veel waarde aan de esthetiek van jouw website. Maar nog belangrijker is dat de uitstraling, beleving en inhoud perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Daarom gaan we niet zomaar van start. We beginnen het proces met een inspirerende kick-off bij ons op kantoor. Op deze manier kunnen we elkaar goed leren kennen en krijg jij alle gelegenheid om aan te geven hoe jouw ideale website eruit moet zien. Dan is het nu onze beurt om te schitteren! We nemen de besproken wensen en strategieën en vertalen ze naar een prachtige website met alle functionaliteiten die bij jou passen. We gaan aan de slag met het kiezen van een CMS, ontwerpen en bouwen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website voldoet aan de nieuwste eisen en inzichten op het gebied van gebruikerservaring, veiligheid, snelheid, conversiegerichtheid en vindbaarheid. Tijdens het proces zullen we regelmatig met elkaar overleggen en ontvang je van ons een overzicht van de voortgang van de werkzaamheden. We blijven doorgaan totdat we een perfect eindresultaat bereiken: een website waar we trots op kunnen zijn. En jij natuurlijk ook!

Betrouwbare webhosting: jouw garantie voor een veilige online aanwezigheid

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook een veilige webhosting: een betrouwbare plek waar jouw website wordt opgeslagen. Er zijn verschillende opties als het gaat om webhosting, waaronder een dedicated server. Met een dedicated server hoef je je geen zorgen te maken over storingen, virussen of andere problemen die veroorzaakt kunnen worden door externe factoren. Veiligheid en continuïteit staan bij onze klanten hoog in het vaandel, en daarom maakt ook Circle22 gebruik van dedicated servers. Zo kunnen wij jouw website optimaal beschermen en zorgen voor een stabiele online ervaring.

Voldoe aan alle regels en normen met jouw gloednieuwe website!

Bij Circle22 zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. We hechten veel waarde aan het naleven van standaarden, regels en wetgeving omtrent websites. Als je kiest voor een nieuwe website bij Circle22, kun je er zeker van zijn dat deze voldoet aan de W3C-normen. De W3C controleert namelijk het technische gedeelte van je website volgens de actuele standaarden waaraan een website in HTML/CSS hoort te voldoen.

Op zoek naar een maatwerk website?
Laat ons je helpen!

Laat ons jouw doelen weten en samen gaan we op weg naar online succes! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

error: Content is protected !!

Maak vrijblijvend kennis

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.