SEA

SEA, oftewel zoekmachine adverteren, ook wel bekend als Pay-per-click (PPC) adverteren, biedt jou de mogelijkheid om bovenaan zoekmachines zoals Google, en Yahoo te verschijnen. Je betaalt hierbij per klik. Met SEA-advertenties kun je op een zeer gerichte manier je doelgroep bereiken en je richten op de mensen die voor jou relevant zijn. Door je SEA-campagnes op een optimale manier in te stellen, vergroot je je zichtbaarheid binnen de zoekmachines voor zoekopdrachten en onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Hierdoor zul je uiteindelijk meer relevante bezoekers op je website kunnen verwelkomen.

Ontdek de kracht van SEA voor jouw succes

Wil je graag meer informatie over SEA of ben je nieuwsgierig naar hoe je jouw bedrijf naar de volgende stap kunt brengen door gebruik te maken van deze dienst? Vul hieronder je gegevens in en ontdek welke mogelijkheden SEA kan bieden voor jouw bedrijf.

De magie van SEA:
Wat houdt het eigenlijk in?

SEA, ook bekend als zoekmachine adverteren, is een effectieve methode om je online vindbaarheid te vergroten in zoekmachines. Aangezien Google de meest populaire zoekmachine is, passen we de advertenties vaak aan op de behoeften van Google.

Het doel van SEA is vergelijkbaar met SEO: meer bezoekers naar de website aantrekken die ook daadwerkelijk tot conversie overgaan. Denk hierbij aan het doen van een aankoop, het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak.

Google ads 3
gAds

De geheimen van SEA:
Hoe werkt het precies?

Met SEA kunnen we gericht mikken op de doelgroepen die voor jou van groot belang zijn. Alvorens we beginnen met adverteren, is het cruciaal dat we helder hebben welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw onderneming.

Wanneer we de perfecte woorden hebben ontdekt, maken we gebruik van de krachtige advertentietool van Google om jouw advertenties op te stellen. Hierbij selecteren we niet alleen een pakkende advertentietitel, maar ook een relevante en boeiende beschrijving.

Zodra we tevreden zijn met de vormgeving van je advertentie, gaan we aan de slag met het instellen van het advertentieaccount. We creëren een logische indeling van campagnes op basis van thema’s, stellen het gewenste werkgebied in en denken na over welke doelgroep je wilt bereiken. Bovendien is het essentieel dat we werken met duidelijke doelstellingen en deze laten terugkomen in je Google Ads-account. Op deze manier kunnen we jouw campagnes optimaliseren aan de hand van doelstellingen die voor jou van belang zijn. Zodra we klaar zijn met het instellen, zullen we de campagnes activeren. Nu is de advertentie zichtbaar boven de organische zoekresultaten. Het mooie van SEA is dat je alleen betaalt wanneer een bezoeker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt, dit noemen we Cost Per Click (CPC).

Ontdek verrassende SEA-feiten die je nog niet kende

Des te zichtbaarder je bent, des te meer mensen jouw producten of diensten zullen tegenkomen wanneer ze een zoekopdracht uitvoeren. Wist je al dat:

SEO
Google advertising

De verschillende elementen van SEA

Google Ads is dé advertentietool van Google. Met Google Ads kun je niet alleen lokaal, maar ook nationaal en zelfs internationaal adverteren. Samen met jou bepalen we waar jouw advertenties het meeste succes zullen hebben en zorgen we ervoor dat ze gezien worden door de juiste doelgroep.

Met het Google Ads Display Netwerk vergroot je jouw naamsbekendheid door middel van een bannercampagne. Het wereldwijde bereik van het Google Display Netwerk omvat maar liefst 90% van alle internetgebruikers. Dus, wanneer ga jij van start met Google Ads Display?

Met behulp van Google Remarketing streef je ernaar om opnieuw op te vallen bij een doelgroep die al eerder jouw website heeft bezocht. Deze bezoekers zijn van onschatbare waarde, omdat ze al hebben laten zien dat ze interesse hebben in jouw product of dienst.

Met Google Shopping laat je jouw producten schitteren in de digitale etalage van Google Shopping. Met deze advertentievorm geef je de consument een kristalheldere foto, een gedetailleerde beschrijving en een aantrekkelijke prijs van het product. Dit zorgt ervoor dat bezoekers sneller geneigd zijn om tot aankoop over te gaan.

Google-shopping

Laat Circle22 de regie nemen over jouw SEA-campagnes

Net zoals SEO-campagnes, zijn SEA-campagnes voortdurend in beweging. Het is essentieel om ze voortdurend bij te werken en te verbeteren om het maximale rendement te behalen. Wil je graag online zichtbaar zijn, maar heb je geen tijd om zelf SEA-campagnes op te zetten en te beheren? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden er binnen SEA zijn voor jouw onderneming.

Een schat aan kennis en ervaring in uiteenlopende branches

Bij Circle22 werken we voor diverse branches, waardoor we een goed inzicht hebben in wat wel en niet werkt. We houden wekelijks de resultaten van lopende campagnes nauwlettend in de gaten en sturen ze indien nodig bij. Op die manier blijven we bij Circle22 altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Contact met
jouw persoonlijke SEA-expert

Bij Circle22 heb je altijd een directe lijn met jouw persoonlijke SEA Specialist. Dit zorgt ervoor dat diegene altijd volledig op de hoogte is van jouw campagne en de doelen die jij wilt bereiken met jouw bedrijf.

Wij zijn een allround online marketing bureau

SEA is een belangrijk onderdeel van online marketing en presteert het beste wanneer de advertenties perfect aansluiten bij je andere online marketingactiviteiten. Bij Circle22 beschikken we over expertise op alle gebieden van online marketing, waardoor we in staat zijn om de ideale combinatie te bepalen die past bij jouw bedrijf.

Wil je meer weten over SEA?
Wij staan klaar om je te helpen.

Laat ons weten wat jouw doelen zijn en samen zullen we de weg naar online succes bewandelen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Ontdek andere interessante diensten voor jou:

error: Content is protected !!

Maak vrijblijvend kennis

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.