Technische SEO

Bij SEO draait het om de technische optimalisatie van je website, die zich afspeelt aan de achterkant van je site, in het CMS en in de code. Als je niet weet waar je moet beginnen, hoef je je geen zorgen te maken. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de technische kant van SEO. We zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd wordt volgens de nieuwste updates van Google, zodat deze optimaal geïndexeerd en dus goed vindbaar is.

Waarom zou je jouw website technisch willen laten optimaliseren door Circle22?

Ontdek hoe wij jouw website op technisch vlak kunnen optimaliseren!

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw website op technisch vlak te optimaliseren! Wil jij ook de eerste stap zetten naar meer online succes? Vul dan snel jouw gegevens hieronder in en kom in contact met een ervaren online marketing strateeg. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Waarom zou je jouw website technisch willen laten optimaliseren door Circle22?

Ontdek hoe wij jouw website op technisch vlak kunnen optimaliseren!

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw website op technisch vlak te optimaliseren! Wil jij ook de eerste stap zetten naar meer online succes? Vul dan snel jouw gegevens hieronder in en kom in contact met een ervaren online marketing strateeg. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Verbeter uw websiteverkeer én verhoog uw omzet met effectieve SEO

Technische SEO is essentieel voor een succesvolle SEO-strategie. Om hoog te scoren in Google, moet je voldoen aan de nieuwste eisen en richtlijnen van Google op het gebied van webtechniek en gebruikerservaring.

Hoe werkt technische SEO precies?

Technische SEO is het optimaliseren van de technische aspecten van websites om hogere posities in de Google-zoekmachine te behalen. Het is een essentieel onderdeel van onpage SEO, omdat het zoekmachines helpt om een website beter te begrijpen. Daarnaast draagt technische SEO bij aan het verhogen van de gebruikerservaring door websites sneller te maken en foutcodes op te lossen.

Google advertising
Meta optimalisatie

Hoe optimaliseer je websites op het gebied van SEO?

Het optimaliseren van websites op het gebied van SEO is een taak voor ervaren specialisten. Dit vakgebied heeft de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. In de beginjaren richtte technische SEO zich voornamelijk op het optimaliseren van websites voor zoekmachines, zoals het crawlen(lezen) en indexeren van pagina’s. Tegenwoordig is de scope van technische SEO echter aanzienlijk uitgebreid.

Bij Circle22 communiceren we helder en duidelijk:

Technische SEO-specialisten optimaliseren verschillende aspecten van een website, zoals URL-structuren, metatags, sitemaps, JavaScript-indexering, PageSpeed, structures data, robots.txt, duplicaat content en mobile-first indexering. Als deze termen je al duizelig maken, maak je geen zorgen.

Geen zorgen, Circle22 is jouw partner voor online marketing in begrijpelijke taal. We optimaliseren jouw website op SEO-gebied volgens de laatste eisen van Google. Zo leggen we een solide basis voor geweldige SEO-resultaten. Geen technische termen, gewoon duidelijk en effectief.

Optimalisatie door Circle22
SEO techniek

Waarom kiezen voor SEO-technische optimalisatie door Circle22?

Er zijn veel partijen die beweren technische SEO te beheersen, maar slechts enkele bureaus begrijpen en kunnen het complete spectrum van technische SEO correct implementeren. Circle22 heeft meer dan 10 jaar ervaring in het optimaliseren van technische SEO voor meer dan 750 websites en behoort tot de top van Nederland op dit gebied.

Ontdek de onweerstaanbare redenen om te kiezen voor Circle22

Linkedin advertising

Waarom is het technisch optimaliseren van je website voor SEO zo cruciaal?

Het verbeteren van websites voor zoekmachines kan ruwweg worden onderverdeeld in drie vakgebieden: 1) content, 2) linkbuilding en 3) techniek. Deze drie aspecten bepalen gezamenlijk hoe een website wordt beoordeeld door zoekmachines. De inhoud en techniek van een website worden “onpage rankingfactoren” genoemd, omdat deze aspecten worden beoordeeld op de website zelf. Technische SEO is het fundament van zoekmachine optimalisatie (SEO). Het is van groot belang dat websites geen grote technische beperkingen hebben, omdat dit ervoor kan zorgen dat ze helemaal niet gevonden worden. Als de techniek van een website niet in orde is, zullen alle andere SEO-inspanningen minder effectief zijn of zelfs helemaal geen effect hebben.

Wil je weten welke SEO-technische verbeterpunten jouw website heeft?

Ontdek de voordelen van zoekmachine optimalisatie voor jouw website! Maak gebruik van onze gratis SEO-websitescan of plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten. Samen kunnen we de kansen en mogelijkheden bespreken om jouw website te optimaliseren.

Blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing

Wil je meer weten over technische SEO?
Wij staan klaar om je te helpen!

Laat ons weten welke doelen jij wilt behalen en we gaan samen op weg naar online succes. We zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Ontdek andere interessante diensten voor jou:

error: Content is protected !!

Maak vrijblijvend kennis

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.