info@circle22.nl
085 060 7622

Google Ads

Met een krachtige Google Ads campagne sta je bovenaan in de zoekresultaten van Google. Trek converterend verkeer naar je website door te focussen op de juiste zoekwoorden. Laat onze professionals je Google Ads campagnes beheren en optimaliseren, zodat Google Ads een krachtig onderdeel wordt van je online marketing strategie.

De meest vooraanstaande Google Ads Partner van Nederland

Wil je jouw website converterend maken met behulp van Google Ads?

We staan te popelen om met jou in contact te komen en te ontdekken hoe we meer converterend verkeer naar jouw website kunnen brengen via Google Ads. Neem de eerste stap richting online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

De meest vooraanstaande Google Ads Partner van Nederland

Wil je jouw website converterend maken met behulp van Google Ads?

We staan te popelen om met jou in contact te komen en te ontdekken hoe we meer converterend verkeer naar jouw website kunnen brengen via Google Ads. Neem de eerste stap richting online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Adverteren met Google Ads: doelgerichte en succesvolle campagnes

Wil jij jouw lopende Google Ads campagnes een boost geven en ontdekken hoe je jouw advertenties nog beter kunt maken? Laat dan het beheer en de optimalisatie van jouw campagnes over aan het Google Ads bureau Circle22. Met onze in-house Google Ads-gecertificeerde professionals zorgen we ervoor dat je meer leads, omzet én klanten binnenhaalt. Al meer dan 10 jaar zijn wij er voor ondernemers, om hen te helpen met het opzetten, beheren en optimaliseren van op maat gemaakte campagnes. Samen met jou gaan we aan de slag. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor Google Ads over, zodat jij je volledig kunt richten op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Tijdens onze kick-off sessie brengen we jouw bedrijfsdoelstellingen in kaart en vertalen deze naar een concrete Google Ads strategie met bijpassende doelen.

Google Ads bureau Circle22 is uw Google Ads Partner

Bij ons voldoen we moeiteloos aan de hoge kwaliteitseisen van Google Ads campagnes wat betreft resultaat, groei en rendement.

urban-1580076_1280
urban-1580076_1280

Google Ads: wat houdt het precies in?

Google Ads is het geweldige advertentieprogramma van Google! Met Google Ads kun je creatieve advertentieteksten maken en bieden op zoekwoorden waar Google-gebruikers naar op zoek zijn. Maak je geen zorgen, je betaalt alleen wanneer er daadwerkelijk op jouw advertentie wordt geklikt. Geweldig toch?

Onze deskundige specialisten zorgen ervoor dat jouw advertenties perfect aansluiten bij de gewenste resultaten die je wilt bereiken. Ontdek hoe Google Ads jou kan ondersteunen bij:

Met behulp van Google Ads kun je jouw advertenties lokaal, nationaal en zelfs wereldwijd laten verschijnen. Laten we samen bepalen waar jouw advertenties het meeste succes zullen behalen, en wij zorgen ervoor dat ze gezien worden door de juiste doelgroep.

Waarom zou je Google Ads uitbesteden aan Circle22? Ontdek de voordelen!

Optimaliseer je Google Ads budget en laat de specialisten van Circle22 je campagnes beheren. Neem contact met ons op voor een kosteloze sparsessie via (tel nummer) of laat je door een van onze consultants terugbellen. Haal het beste uit je online advertenties!

urban-1580076_1280

Google Display, Remarketing en Shopping

Haal het maximale uit je budget voor Google Ads

Google Ads
Partner

Circle22 is dé ultieme Google Ads partner: een onderscheiding die enkel wordt toegekend aan de absolute top online marketing bureaus. Deze bureaus hebben bewezen dat ze in staat zijn om hoogwaardige campagnes op te zetten, zodat jij als klant gegarandeerd bent van een professioneel bedrijf dat jouw Google Ads campagne beheert.

Gratis Google Ads analyse

Als je nieuwsgierig bent naar wat Circle22 voor jouw Ads campagne kan betekenen, nodigen we je uit om een vrijblijvende Google Ads analyse bij ons aan te vragen. Klik op de onderstaande knop en binnen 24 uur zullen we je aanvraag in behandeling nemen. Zodra de analyse klaar is, bespreken we graag geheel vrijblijvend de resultaten met jou.

Google Ads
uitbesteden

Heb je geen tijd om je Google Ads campagne te beheren of ontbreekt het je aan de nodige kennis? Geen zorgen! Laat je Ads campagne over aan de erkende marketeers van Circle22. Sinds 2007 helpen wij mkb-bedrijven om het leven gemakkelijker te maken door alle online marketingactiviteiten te beheren en campagnes te optimaliseren.

Google Display, Remarketing en Shopping

Een succesvolle Google Ads campagne begint met het ontdekken van de perfecte zoekwoorden en het creëren van pakkende tekstadvertenties. Zodra er een zoekterm opduikt waar jij graag op gevonden wilt worden, zorgen wij voor een uitstekend bod. Onze deskundige Google Ads specialist schrijft verschillende tekstadvertenties met behulp van onze ervaring en jouw input. Op die manier brengen we de juiste boodschap over naar je doelgroep. Daarna zorgen we ervoor dat we de advertenties blijven optimaliseren door middel van A/B-testen, zodat we de allerbeste resultaten kunnen behalen voor jouw campagne. Het mooie is dat jouw advertentie alleen getoond wordt wanneer iemand actief op zoek is naar een specifieke dienst of product. Hierdoor is adverteren via Google Ads veel doelgerichter dan adverteren via traditionele media.

Blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing

Title van blog

Title van blog

Boost je resultaten met betalen per klik

Een fantastisch voordeel van Google Ads is dat je enkel betaalt wanneer er op jouw advertentie wordt geklikt. Dit wordt het CPC (cost-per-click)-model genoemd. Als jouw advertentie alleen wordt weergegeven, hoef je geen kosten te betalen. Pas wanneer iemand op jouw tekstadvertentie klikt, wordt er een bepaald bedrag in rekening gebracht. Bij Circle22 zorgen we voor volledige transparantie, omdat jij de eigenaar bent van jouw Google Ads account. Jij hebt de controle over jouw advertentiebudget en je betaalt dit direct aan Google. Bovendien betaal je Circle22 een vast maandelijks bedrag voor het beheren en optimaliseren van jouw Google Ads campagne.

urban-1580076_1280
urban-1580076_1280

Trek meer relevante bezoekers aan en vergroot interacties

Laten we ons richten op datgene waar we goed in zijn, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent. Onze toegewijde en resultaatgerichte experts zorgen ervoor dat alleen relevante bezoekers je website bezoeken. Op deze manier vergroot je de kans op waardevolle interacties op de website, waardoor leads eerder ontstaan en transacties plaatsvinden.

Waarom zou je je Google Ads campagne uitbesteden? Ontdek de voordelen!

Veel ondernemers zien zichzelf geconfronteerd met één of meerdere van de volgende punten wanneer ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen Google Ads-campagne:

urban-1580076_1280

Wil je graag meer informatie over Google Ads?
We staan klaar om je te helpen.

Laat ons weten welke doelen jij wilt bereiken en we zullen samen de weg inslaan naar online succes. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Ontdek andere boeiende diensten die jou zeker zullen aanspreken:

error: Content is protected !!