Website laten maken

Met een snel en gebruiksvriendelijk webdesign leg je een stevige basis voor een krachtige online marketingstrategie. Een conversie gerichte website stelt je in staat om je omzet te maximaliseren en tegelijkertijd de juiste uitstraling te geven die past bij jouw bedrijf. Onze deskundige specialisten hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van diverse soorten websites in verschillende Content Management Systemen (CMS) voor uiteenlopende branches.

Kies voor Circle22 en laat je website professioneel bouwen

Ben jij klaar voor een nieuwe conversie gerichte website?

We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen en te praten over de wensen voor jouw nieuwe website, die gericht is op het genereren van conversies. Neem de eerste stap richting meer online succes en vul hieronder je gegevens in, zodat je in contact kunt komen met een online marketing strateeg.

Kies voor Circle22 en laat je website professioneel bouwen

Ben jij klaar voor een nieuwe conversie gerichte website?

We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen en te praten over de wensen voor jouw nieuwe website, die gericht is op het genereren van conversies. Neem de eerste stap richting meer online succes en vul hieronder je gegevens in, zodat je in contact kunt komen met een online marketing strateeg.

Laat een website maken die gebruiksvriendelijk én gericht op conversie is, helemaal afgestemd op jouw business!

Een prachtige website als visitekaartje voor jouw bedrijf is niet meer genoeg. Het is tijd voor een nieuwe website die resultaten oplevert. Denk aan bestellingen, afspraken en leads. We streven naar een website die niet alleen vindbaar is en gebruiksvriendelijk, maar ook gericht op conversie.

Een unieke website op maat

Onze getalenteerde Designers en gedreven Front-end en Back-end Developers bundelen hun krachten om jouw droom website op maat te creëren. Wij geloven in maatwerk en beginnen pas met het bouwen nadat we samen met jou ideeën hebben gedeeld. Op deze manier garanderen we dat de website perfect aansluit bij jou, je bedrijf en je doelen.

Een schitterende beoordeling van 9,7

Met een glansrijke klant beoordeling van maar liefst een 9,7 ben je ervan verzekerd dat jouw nieuwe website niet alleen aan, maar zelfs boven al jouw verwachtingen zal voldoen. Niet alleen zal het er oogverblindend uitzien, maar het zal ook zorgen voor een optimale conversie.

Circle22 website op maat
Zoekmachine

Eenvoudig jouw eigen website beheren

Het is echt geweldig om je website snel en gemakkelijk zelf aan te kunnen passen. Voeg moeiteloos nieuwe producten toe, wijzig openingstijden of breid je diensten uit. We bouwen een nieuwe website met een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je er eenvoudig mee kunt werken. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je snel vertrouwd raakt met het CMS, zodat je direct aan de slag kunt!

Zoekmachinevriendelijkheid

Zoekmachine-vriendelijkheid

Een prachtige website is van weinig waarde als je niet goed vindbaar bent. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat jouw website zo snel mogelijk goed vindbaar is in zoekmachines. Gelukkig biedt ons zoekmachinevriendelijke CMS alle benodigde functies om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines.

Maximale gebruiksgemak op elk scherm

Tegenwoordig is mobiel verkeer op websites enorm belangrijk. Daarom zorgen wij er natuurlijk voor dat jouw nieuwe website volledig responsive is. Zo wordt jouw visitekaartje op ieder scherm perfect gepresenteerd!

Vlotte en persoonlijke ondersteuning

Bij ons werken we met een uiterst gebruiksvriendelijk CMS, zodat jij moeiteloos aanpassingen kunt maken op je website. Mocht je toch ergens tegenaan lopen of is er een kleine technische aanpassing nodig, dan staan onze supportmedewerkers altijd voor je klaar. We helpen je graag verder!

Wordpress website door Circle22
Wordpress website

Een op maat gemaakte website voor succesvolle resultaten

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke en strak ontworpen websites, die ook nog eens goed vindbaar zijn in zoekmachines. Maar daar houdt het niet op. Als online marketing bureau hebben wij diepgaande kennis over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journeys. Wij begrijpen de denkbeeldige route die bezoekers online volgen en zorgen ervoor dat zij op de juiste momenten de juiste acties ondernemen, zodat jouw bedrijfsdoelstellingen worden behaald. Dit is geen loze belofte, wij maken dit waar.

Optimale beveiliging en privacy

Een veilige website is essentieel, zowel voor jou als voor je bezoekers. Bij ons kun je rekenen op ondersteuning bij de verplichte cookiemelding, certificaten, controles en updates. Zo voldoe je altijd aan de geldende regels en eisen van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).

Een unieke website op maat: ontdek ons inspirerende werkproces

Een nieuwe website laten maken vergt meer tijd dan een week. We willen je echter graag ons werkproces stap voor stap uitleggen.

Welk CMS is het meest geschikt voor jouw website?

WordPress
(Website)

Woocommerce (Webshop)

Shopify
(Webshop)

Hoeveel kost een unieke website op maat?

Transparantie is voor ons van groot belang, vooral als het gaat om kosten. Omdat we elke website op maat maken, hebben we geen vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de functionaliteiten die je daadwerkelijk nodig hebt voor je website. We stellen graag een 100% gratis en vrijblijvend website voorstel voor je op, zodat de totale kosten meteen duidelijk zijn.

Blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing